Reservér plads

For at være sikker på at man kan få en plads til søn- og helligdagsdagsmesser, skal man reservere plads. Reserveringen er gratis.

Reservering sker på nedenstående eksterne link til “www.billetto.dk”.

Søndag den 18. april

Messe kl. 15.00

Tilmelding fra torsdag den 15. april til søndag den 18. april kl. 13.00: Her

Messe kl. 16.00

Tilmelding fra torsdag den 15. april til søndag den 18. april kl. 13.00: Her

Hvordan bestiller jeg?

• Tryk på linket ved siden af den messe, du gerne vil deltage i. Du kommer ind på billetsystemet “Billetto”, hvor du kan bestille maks. 4 billetter per bestilling.
  • Du skal angive antal billetter, du gerne vil bestille til messe. Husk, at også dit spædbarn, som bæres eller ligger i barnevogn, tæller med.
    Bagefter trykker du på “Næste”.
  • Du skal angive navn og mailadresse. Til denne mail bliver dine billetter sendt. Bagefter trykker du på “Næste”.
  • Nu bliver du spurgt, om du gerne vil have en SMS: Du skal svare ja eller nej (obs: “ja” koster 10 kr.). Bagefter trykker du “Næste”.
  • Du får en bekræftelse på din reservation. Her kan du allerede få fat i dine billetter (“tickets”). Du får dem også tilsendt til den mailadresse, du har angivet. Din pladsreservering i form af en billet findes i en vedhæftet pdf-fil med navnet: pdf. Du kan printe den ud eller bare tage dem med på din telefon.

Kirken åbner 15 minutter før messen begynder.

Døren låses ved messens start – af praktiske grunde.

Skulle du fortryde din reservering, har du reserveret for mange pladser eller på et forkert tidspunkt, så send os venligst en mail til messebillet@sanktknudskirke.dk – gerne med den/de modtagne billetter, så hjælper vi.