Nyheder sommeren 2022

Gregor er fraværende fra 17. juli til 1. august. Vi beder venligst om at man kontakte P. Jakob og sognekontoret i Vejle (Tlf. 75 82 08 93) i denne periode.

Biskop Czeslaw har annonceret datoen for firmelsen 2023, som vil finde sted på Store Bededag, fredag den 5. maj 2023, kl. 16.00 i Sct. Norberts Kirke, Vejle. Alle katolske elever, der går i 7. klasse fra sommeren 2022, og alle ældre elever (eller voksne), der endnu ikke er blevet firmet, bedes tilmelde sig forberedelsen, som forventes at begynde i oktober 2022. En tilmeldingsblanket, som vi beder at udfylde, ligger i kirken og kan også downloades fra hjemmesiden (her).

Ligeledes bedes de børn, der går i 3. klasse fra august, tilmelde sig til forberedelse til første kommunion. Katekesen begynder lørdag den 8. oktober kl. 9.30 i Sct. Norberts Kirke, Vejle, og selve første kommunion finder sted lørdag den 29. april 2023 kl. 10.00. En tilmeldingsblanket, som vi beder at udfylde, ligger i kirken og kan også findes også på hjemmesiden (her).

Denne sommer ønsker vi at genoplive en tradition fra før-Corona-tiden: I sommermånederne lægger store krydstogtskibe jævnligt til i Fredericia, så på visse dage er der mange turister i byen. På disse dage skal vores historiske kirke være åben for besøgende. Den, der kan forestille sig at tage sig henholdsvis af åbning og lukning af kirken, bedes skrive sig på den ophængte liste.

Vi ønsker jer en dejlig og velsignet sommer!