19. november 2022

Fredag den 25. november holder Sct. Knuds Skole sit hyggelige julemarked. Menighedsrådet holder møde kl. 17.00 og tager bagefter derhen.

Søndag den 27. november begynder adventstiden og dermed et nyt kirkeår. I adventstiden fejrer vi messerne om onsdagen kl. 18.30 igen som Rorate-messer, der er prægede af særlige liturgiske tekster og sange, og hvor vi bruger kun naturligt lys. Alle er meget velkommen at deltage.

Den 2. søndag i advent, 4. december, vil vi holde adventsfest efter højmessen kl. 15.00. Firmanderne og vores ungdomsklub SNU vil bage nogle småkager og sælge dem til gavn for Caritas Danmark. Vi håber på, at mange kommer og bakker op om vores unges indsats.

Menigheden i Vejle glæder sig til, at den kendte journalist og forfatter Malene Fenger-Grøndahl vil komme på besøg efter højmessen søndag den 11. december kl. 10.00 i Sct. Norberts Kirke og præsenterer sin nye bog ”Kaldet til kærlighed” om det katolske ordensliv . Det ville være rart, hvis mange deltager i det sikkert spændende foredrag.

I november måned sætter vi fokus på kirkeskat og Den katolske kirkes økonomi her i Danmark. Bispekontoret rækker især ud til de katolikker, der endnu ikke har en kirkeskataftale; i en tid med stigende priser og afgifter vil vi dog også i menigheden oplyse om økonomisk støtte til vores kirke. I den forbindelse gør vi indtrængende opmærksom på, at det er – uanset den økonomiske side – meget vigtigt at registrere sig som katolik i Danmark; det kan bedst ske ved at henvende sig til sognekontoret. En stor tak til alle, som allerede betaler kirkeskat og overvejer at øge indsatsen mht. de nuværende udfordringer! Se mere her.

Vi ønsker jer en velsignet søndag og en velsignet uge!