Nyheder for ugen 5. til 12. december

Oprettelsen af klosterfælleskabet sidste søndag var en smuk fest, tak til alle, der bidrog til den. Der er planlagt en velkomstfest for de nye præster her i Fredericia søndag den 30. januar 2022.

På onsdage i advent (dvs. den 8., 15. og 22. december) fejrer vi såkaldte Rorate-messer kl. 18.30, som er præget af særlige liturgiske tekster og sange, og hvor kirken kun er oplyst af naturligt lysskær, efterfulgt af en halv times stille eukaristisk tilbedelse. Alle er meget velkommen at deltage.

Det nye sogneblad med datoer og nyheder er klar og kan tages med fra kirken eller læses på hjemmesiden www.sanktknudskirke.dk.

Interesserede i en Katolsk Lommebog kan købe den nye udgave for 2022 (uden plastikomslag) for 125 kr. Eksemplarer ligger i menighedslokalet, betaling sker bedst via MobilePay (Nr. 41312).

Ifølge statslige bestemmelser skærpes kravet om Corona-pas til forsamlinger fra mandag den 29. november, så der nu skal vises Corona-pas, hvis der er adgang for flere end 100 deltagere indendørs. Desuden gælder fortsat de retningslinjer, som biskop Czeslaw beskrev i sit brev af 11. november. På grund af Corona-situationen har vi også besluttet at aflyse adventsfesten i år. Tak for jeres forståelse.

Vi ønsker en god søndag og en velsignet adventstid!