Nyheder for ugen 22. til 29. maj 2022

Påskevandet forbliver i kirken indtil pinse og kan tages med hjem i medbragte flasker.

Torsdag den 26. maj fejrer vi Kristi Himmelfartsdag. Højmessen begynder kl. 15.00; bemærk venligst, at der ikke er messe i Sct. Knud fredag den 27. maj.

Biskop Czeslaw inviterer hjerteligt alle menigheder i bispedømmet til valfarten til benediktinerinderklosteret Åsebakken søndag den 29. maj. Det ville være dejligt, hvis et stort antal troende efter to års Corona-pause ville tage imod invitationen, selv om vi er klar over, at Åsebakken (nord for København) er meget langt herfra. Det nøjagtige program kan findes på bispedømmets hjemmeside www.katolsk.dk. 

Mere relevant for mange her i Jylland er helt sikkert den traditionelle valfart for hele bispedømmet til Øm, som finder sted søndag den 12. juni. Valfartsprogrammet begynder om formiddagen, pontifikalmessen ved valfartskirken på Øm (Skanderborg Kommune) holdes kl. 14.30. Vi beder så mange menighedsmedlemmer som muligt om at deltage i valfarten, som altid er en vigtig og styrkende trosoplevelse. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Søndag den 26. juni holder vi velkomstfesten for de (nu ikke helt nye) præster, som er blevet udskudt flere gange. Vi begynder med Højmessen kl. 15.00 og fejrer derefter i ”Hotellet” på Sct. Knuds Skole. Der vil blive afholdt en sammenskudsgilde, så alle deltagere bedes tilmelde sig på listen som ophænger i kirken. Festlokalet vil blive forberedt lørdag den 25. juni fra kl. 14.00; alle hjælpere er velkomne. 

En særlig begivenhed i Vejle på søndag, den 3. juli, vil også få betydning for vores menighed: da Tour de France-etapen passerer Vejle den dag, og hele midtbyen vil være lukket for trafikken, vil vi holde Højmesse i Sct. Knud kl. 10.00 for alle katolikker både i Fredericia og Vejle, efterfulgt af kirkekaffe. Husk venligst at notere denne dato.  

Julian har desværre nogle helbredsproblemer i øjeblikket og er i Tyskland i et par uger på grund af en karoperation. Vi beder om jeres forståelse og ønsker P. Julian god bedring.

Vi ønsker jer en god søndag og en velsignet uge!