Tak til alle, som var med til arbejsdagen lørdag den 25. maj, gjorde rent i og udenfor kirken og menighedslokalet og istandsatte korset på Assistens Kirkegård! Det nye kors forventes at kunne indvies til Allehelgensdag i begyndelsen af november.

Onsdag den 5. juni og onsdag den 3. juli holder vi igen eukaristisk tilbedelse efter aftenmessen kl. 18.30.

Menighedsrådet mødes onsdag den 12. juni efter aftenmessen.

Søndag den 16. juni holder p. Gregor et kateketisk foredrag, i forbindelse med kirkekaffen efter højmessen kl. 10.00 – alle er meget velkomne. Bagefter tager p. Gregor på ferie i en uges tid.

Lysning til ægteskab: Fredag den 5. juli ønsker Frank Møller og Ana Møller Vasquez at indgå ægteskabets sakramente i vores kirke.

OBS: Afvigende fra den normale orden er der søndagsmesse søndag den 7. juli om eftermiddagen kl. 15.00. Samme gælder søndag den 4. august med messe om eftermiddagen kl. 15.00.

Sct. Norberts Kirke i Vejle indbyder alle trosfæller i Sct. Knuds Kirke til en særlig mindedag: Den 19. juli 1924 blev Sct. Norberts Kirke højtideligt indviet af biskop Joseph Brems O.Præm., og 100-års jubilæet for denne begivenhed fejres søndag den 21. juli 2024 kl. 15.00 med pontifikalmesse ved biskop Czeslaw Kozon og mange gæster; især glæder vi os over deltagelsen af præmonstratenserne fra Belgien Jan Ophoff, Henri Kerkhofs, Raymond Minnaert og Baudouin Willockx. Vi håber på, at det bliver en dejlig fest med mange minder og endnu mere motivation til fremtiden.

I ønskes en afslappet og velsignet sommertid!